tarafından eklendi tarafından eklendi

2020-2021 Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi Ünitelendirilmiş Yıllık Planları

2020-2021 Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi Ünitelendirilmiş Yıllık Planları

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı öğretmenler için 24 Ağustos’ta başladı. Seminer dönemlerinde bilindiği gibi yeni yıla hazırlıklarla geçer ve bu hazırlıkların başında da tüm sene işlenecek derslerin planları hazırlanır.

Bu yıl pandemi sebebiyle okulların açılması gecikti ve telafi eğitimi için ayrılan 3 hafta dolayısıyla planda değişiklikler oldu. 31 Ağustos itibariyle telafi eğitimleri başladı. 5. sınıflar yeni başladıkları için telefi kapsamında planda bir ekleme yapılmadı fakat 6. sınıfların geçen seneden yarım kalan konuları telefi programına dahil edildi.

5. ve 6. sınıf planları haftalar bazında kılavuz kitaba uygun olarak hazırlanmıştır. Sitemizde de kılavuz kitaba uygun olarak 5. ve 6. sınıf konuları hafta hafta işlendiği için bu planları kullanarak sitemizden konuları takip edebilirsiniz.

Ayrıca site ana sayfada bulunan Planlar”  menüsünde sınıf defterine işlemek üzere haftalık sekmeler olarak kazanımları vermekteyim. Bu sayfayı defteri doldururken kolaylık olması, her seferinde yıllık planı açarak zaman kaybı olmaması için tasarladım. Umarım faydalı oluyordur.

 

Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi Ünitelendirilmiş Yıllık Planları

Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi 5. Sınıflar Yıllık Planı indirmek için tıklayınız.

Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi 6. Sınıflar Yıllık Planı indirmek için tıklayınız.

Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi Sene Başı Zümre Tutanağı indirmek için tıklayınız.

Not: Yıllık planlar ozgurseremet.com dan alınmıştır.

One Response

  1. Muhammed 13/10/2020

Yorum Yaz